Πέμπτη

Οι ομοφυλόφιλοι αγαπούν τα παιδιά σας!
Τι γίνεται με την παιδοφιλία; «Οι περισσότερες σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα παιδιά γίνονται από τους ετεροφυλόφιλους!» φωνάζουν οι ομοφυλόφιλοι. Έχετε όμως ελέγξει τους επίσημους πραγματικούς αριθμούς; Εάν το κάνατε θα διαπιστώνατε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός παιδοφιλικών εγκλημάτων γίνεται από… μαντέψτε ποιους; Ναι, ομοφυλόφιλους άντρες! Αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη, από τη στιγμή που περισσότεροι από το 70% όλων των ομοφυλοφίλων υποστηρίζουν ότι έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τα ανήλικα αγόρια!
Οι ομοφυλόφιλοι λένε ανοιχτά ότι θέλουν τα παιδιά μας σε μια νεαρή ηλικία. Γι αυτό θέλουν να διεισδύσουν στα σχολεία, έτσι ώστε τα μικρά παιδιά ήδη από τα 3 τους χρόνια να υποστούν πλύση εγκεφάλου για να δεχτούν την ομοφυλοφιλία ως ‘φυσιολογική’. Γι αυτό ακόμα και τώρα, τα παιδιά ΣΑΣ διδάσκονται τις τεχνικές σοδομισμού και στοματικού σεξ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! (Βλέπε άρθρα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΔΩ και ΕΔΩ)
Είναι αυτό ‘αγάπη’... ή σκέτη βρωμιά;
(Sorry, το κομμάτι αυτό δεν το μεταφράζω…)
Η ευθύνη για το AIDS
Από τα μέσα της δεκαετίας του ´80, οι ομοφυλόφιλοι έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για να πείσουν το κοινό ότι ‘όλοι’ ευθύνονται για το AIDS. Τα πραγματικά γεγονότα όμως παρουσιάζουν κάτι άλλο! Οι ομοφυλόφιλοι ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις εμφάνισης του AIDS στη δύση όταν η ασθένεια άρχισε να προκαλεί ανησυχία. Οι ομοφυλόφιλοι λένε ότι σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι φταίνε… αλλά ξέρετε πως οι ετεροφυλόφιλοι προσβλήθηκαν από το AIDS; Ναι - μέσω των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι αρέσκονταν επίσης και στο σεξ με τις γυναίκες, ή που μοιράστηκαν βελόνες, κ.λπ.! Και οι ομοφυλόφιλοι είναι ακόμα οι υπ’ αριθμόν ένα ‘δράστες’ του HIV και του AIDS, της σύφιλης, κ.λπ., σε όλο τον κόσμο. Το ξέρατε αυτό; Πιθανώς όχι… ελέγξτε τα επίσημα νούμερα. Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακόμα οι υπ’ αριθμόν ένα ‘δράστες’ του HIV και του AIDS, της σύφιλης, κ.λπ., σε όλο τον κόσμο. Το ξέρατε αυτό; Πιθανώς όχι… ελέγξτε τα επίσημα νούμερα.

Οι ομοφυλόφιλοι ‘γεννιούνται έτσι’;
Οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι – έτσι γεννιούνται! Μπα, αλήθεια; Ποιος το λέει αυτό; Το βρήκατε - οι ομοφυλόφιλοι το λένε! Πρέπει να το πουν αυτό επειδή είναι όλα ένας μύθος, που κατασκευάζεται για να σταματήσει τις ευθείες αντιδράσεις απέναντί τους, για αυτό που είναι σίγουρα το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα στην ιστορία… η πλάση των ανθρώπων με αποκλίσεις.
Καμία έρευνα για τη γη δεν δείχνει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ‘γεννημένοι’, παρά μόνο ότι επιλέγουν να είναι ομοφυλόφιλοι. Ούτε οι πιο πρόσφατες έρευνες δεν μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη ενός γενετικού ή οποιοδήποτε άλλου φυσικού παράγοντα-αίτιου για την ομοφυλοφιλία. Αυτός είναι ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι επιλέγουν να θεσπίσουν τις παρεκκλίνουσες φυλετικές πρακτικές. Το γεγονός ότι πρέπει να υιοθετήσουν παιδιά είναι μια αληθινή ένδειξη της στειρότητας και της αφύσικης φύσης της ομοφυλοφιλίας. Συνεχιστείτε, ελέγξτε τα πραγματικά γεγονότα. Δείτε ότι η ομοφυλοφιλική έρευνα έχει ξεσκεπάσει και απομυθοποιήσει τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ... χωρίς πλάκα.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή όλες οι πρόσφατες αλλαγές στο νόμο για την ‘προστασία’ των ομοφυλόφιλων , χτίζονται επάνω στην προϋπόθεση ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό και ότι ο ομοφυλόφιλος «έτσι γεννιέται»! (Υπάρχει η σκέψη να δημσιευτεί από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, σε συνέχειες, σχετική μελέτη - βιβλίο αμερικάνου ερευνητή). Εάν δεν είναι, τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη για όλη αυτήν την προστασία, ή όλοι εκείνοι οι νόμοι υπέρ των ομοφυλόφιλων. Πράγματι, τέτοιοι νόμοι πρέπει να ακυρωθούν. Απλά.
Η ομοφυλοφιλία είναι πολύ επισφαλής, πολύ αφύσικος και βεβαίως ανήθικη. Ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να καταστρέψουν το Χριστιανισμό είναι επίσης απλός – επειδή λέει στους ανθρώπους την αλήθεια για αυτούς. Δεν είστε λίγο θυμωμένοι που γίνεστε μια μαριονέτα στα χέρια των ομοφυλόφιλων; Δεν παραξενεύεστε καθόλου γιατί οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να διακόψουν όλες τις λεωφόρους της προσωπικής ελευθερίας του λόγου; Θυμηθείτε, θα μπορούσατε να είστε ΕΣΕΙΣ οι επόμενοι που θα συντριφτούν.
Παρατηρήστε όλα τα στοιχεία πριν πλαισιώσετε τους κατασκευαστές αυτού του σκηνικού, εκείνους που κατασκευάζουν τους μύθους και τους χρησιμοποιούν έπειτα για να εξαπατήσουν τους ευφυείς ανθρώπους. Οι ομοφυλόφιλοι είναι πολύ έξυπνοι… αλλά εσείς είστε εξυπνότεροι, επειδή αναγνωρίζετε πότε μετατρέπεστε σε μια μαριονέτα… έτσι δεν είναι;
(Όλες οι ανωτέρω αναφορές είναι πραγματικά γεγονότα και αναφέρονται στο καινούργιο βιβλίο από το Δρ Rob Martyn: `Νέος Φασισμός (Fascism Revisited): Ανατινάζοντας τον ομοφυλοφιλικό Μύθο’, έκδοση Authorhouse. Εκθέτει ξεκάθαρα κάθε ψέμα και εξαπάτηση που χρησιμοποιούνται στην ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Έχετε τα κότσια να το διαβάσετε; Εάν ναι, το περιεχόμενό του απαιτεί τη άμεση διακοπή και ανάκληση όλων των νόμων υπέρ των ομοφυλόφιλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: